Over ons

Wie zijn wij?

De oorsprong van EO e-service gaat terug naar 2004. Van origine was EO een webwinkel in elektronica-onderdelen, met de naam Elektronica Onderdelen (EO).
In 2008 is het bedrijf overgenomen door Luuk Wolters. Hij heeft de webwinkel nog een aantal jaren voortgezet.
In 2014 heeft Luuk gekozen om de bedrijfsactiviteit te wijzigen van verkoop van onderdelen naar de levering, installatie en service. Het installatiebedrijf EO en e-services was geboren.

Wat doen wij?

EO e-service levert totaaloplossingen voor huisinstallaties, domotica, datanetwerken en security.

Energieneutraliteit en dus een minder verbruik van energie (gas, elektra) worden steeds belangrijker. Door het toepassen van slimme technieken dragen wij bij aan het besparen van energie.
Zo helpen we mensen van het gas af door het aansluiten van inductie kookplaten en het aanleggen van elektrische (vloer)verwarming. Dankzij de toepassing van domotica kunnen we het gemak en comfort in en rond woningen of bedrijfspanden verhogen. Slimme sensoren en softwareprogramma’s helpen bij de energiebesparing.

Veiligheid en het gevoel van een veilige woon- en werkomgeving worden steeds belangrijker. Wij zorgen door middel van moderne beveiligingssystemen, zoals alarminstallaties, camera’s in combinatie met domotica, dat uw huis of bedrijfspand een veilige thuishaven is en blijft.

Advies, realisatie, onderhoud en de volledige service zijn bij ons in goede handen. Wij zijn een totaalleverancier waar u van op aan kunt.