Diensten

Kennis van zaken

Op het gebied van de installatie van elektra, domotica, beveiligingssystemen en datanetwerken hebben wij alle kennis in huis. We zijn doeners en houden van korte lijnen en goede afspraken. En dat alles tegen een eerlijke prijs.

Installatie van a tot z

Er is niks zo prettig als een elektrische installatie die voldoet aan uw wensen en de actuele wet- en regelgeving.
Overal waar dat nodig is, wilt u graag een stopcontact of dataverbinding tot uw beschikking hebben. Veilig, betrouwbaar en bedrijfszeker. In huis, in de winkel, op kantoor en in de fabriek; uw installatie moet op orde zijn!
Dat begint met een juiste en moderne inrichting van uw meterkast of groepenkast, afgestemd op uw elektriciteitsbehoeften. Maar het gaat verder. Ook een verantwoorde bekabeling van uw elektra- en datanetwerk vraagt kennis van zaken.

Wij geven u advies op maat en realiseren de installatie van a tot z. Of het nu om een uitbreiding van de installatie gaat, een verbouwing of nieuwbouw, we hebben er een oplossing voor.

Security, voor veiligheid in en rond uw huis of bedrijfsgebouw

Wij leveren de complete elektronische beveiligingsinstallaties in en rond uw huis of bedrijfsgebouw. Dat start met een passend advies. Er is een grote diversiteit aan systemen. Wij leveren moderne alarmsystemen en videobewaking, die goed betaalbaar en van uitstekende kwaliteit zijn.
Steeds vaker kiezen mensen voor combinaties van oplossingen, die met behulp van mobiele applicaties op de telefoon of tablet makkelijk te bedienen en te monitoren zijn. Data worden opgeslagen in de cloud, zodat alles is terug te zien.
Wij zorgen voor de complete installatie, het onderhoud en de service.

Data, uw netwerk op orde

Er is niets zo belangrijk als een goed netwerk in uw huis of kantoor. Iedereen wilt een optimale verbinding met alle apparaten en het internet. Dat draagt bij aan een prettige en comfortabele leef- en werkomgeving.
Wij realiseren netwerken (ook draadloos) en op maat gemaakte oplossingen. Daarbij voldoen we aan belangrijke wet- en regelgeving. Betrouwbaar en bedrijfszeker! Dat voorkomt onnodige uitval en irritaties.

Domotica zorgt voor gemak en comfort

Domotica is een verzamelnaam voor slimme toepassingen die in uw woning of bedrijfspand worden geïnstalleerd en met elkaar communiceren. Als u van gemak en comfort houdt, dan heeft domotica u veel te bieden.
Zo kunt u uw thermostaat, verlichting of rolluiken op afstand bedienen. Ook uw beveiligingssystemen kunnen dankzij slimme oplossingen via uw telefoon of tablet worden bediend en gemonitord. Maar er zijn nog veel meer slimme oplossingen denkbaar.
Vraag ons naar de mogelijkheden. Uw persoonlijke wensen zijn het vertrekpunt voor een advies op maat.
De installatie, het service en onderhoud zijn bij ons in vertrouwde handen.

Service & onderhoud in vertrouwde handen

Goede en persoonlijke service en tijdig onderhoud zorgen er voor dat uw installatie op en top in orde is en blijft. Periodieke controle, het tijdig vervangen van onderdelen en periodiek onderhoud verlengen de levensduur van uw installatie en apparatuur. Thuis, in uw winkel of bedrijfspand wilt u er van op aan kunnen, dat alles werkt.
Wij vervangen uw kapotte verlichting, testen uw noodverlichting en onderhouden uw beveiligings- en camerasysteem. Ook stellen we elektrische keuringsrapporten op en voeren we de benodigde reparaties en oplossingen uit. Indien nodig, voeren we ook software-updates uit van de door u gebruikte applicaties.
Informeer eens naar de mogelijkheden. We staan 24/7 voor u klaar.